Your Happy Family
      Ελληνικά Italiano

Strizo Collection (Πέτρινη μοκέτα)

Επενδύσεις δαπέδων- επιφανειών

Διακοσμητικά πατώματα Stone Carpet Collection από ψηφίδες Επώνυμων Ιταλικών Μαρμάρων

Italian Decorative Stone Carpet.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Πριν και Μετά

 

      

 

 

 

εφαρμογή απευθείας στα Πλακάκια, Μάρμαρα, Μωσαϊκά, Τσιμεντοκονίες, Έτοιμο σε Λίγες Ωρες

Διακοσμητικό, χωρίς συνδέσεις, διατηρείται εύκολα, με εξαιρετική αντίσταση στην φθορά και με υψηλή αντοχή είναι μερικές μόνο από τις εξαιρετικές ιδιότητες πού έχουν τα διακοσμητικά χαλιά από πέτρα της Strizo.  

Γιά Μέσα και έξω, Αυλές, Μπαλκόνια, Ταράτσες, Πισίνες....

Το διακοσμητικό χαλί από πέτρα, γνωστό και σαν πέτρινη μοκέτα, είναι ένα πάτωμα που αποτελείται από αμέτρητα μικροσκοπικά βότσαλα χαλαζία η μαρμάρου συνδεδεμένα μεταξύ τους με ειδική ρητίνη. Το χρώμα, η σύνθεση των κόκκων και το φινίρισμα μπορούν να προσαρμοστούν για κάθε ανάγκη και ιδέα. Για κάθε εσωτερικό χώρο, γραφείο ή σπίτι, υπάρχει και η ιδανική επιλογή ενός χαλιού από πέτρα. Η ζεστασιά που αναδύεται από αυτά τα πατώματα καθώς και η υψηλή αντοχή τους είναι το μυστικό της μοναδικής επιτυχίας τους. Είναι δυνατή η στεγανοποίηση τους με ειδικές διάφανες κόλλες εάν απαιτείται. Αυτό σημαίνει ότι το πάτωμα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. Όλα τα είδη διακοσμητικών εφαρμογών μπορούν να εφαρμοστούν όπως είναι τα λογότυπα και τα διακοσμητικά περιθώρια. Ο αέρας που περνάει ανάμεσα από τα χαλίκια είναι καλός αγωγός της θερμότητας κάνοντας το χαλί ιδανικό για περιπτώσεις ενδοδαπέδιας θερμανσης. Κανένα άλλο διακοσμητικό πάτωμα δεν έχει τόσες χρήσεις!

 

  

 

 

 

  

 

εφαρμόζεται σε πλακάκια, μάρμαρα, μωσαικά, πλάκες καρύστου, τσιμεντοκονίες, αυλές , μπαλκόνια...

 

  

 

  

 

 Η πληθώρα από σχέδια και η προσαρμοστικότητα των χαλιών μας από πέτρα τα κάνουν ιδανικά για διάφορα είδη υποστρωμάτων. Ένα χαλί μπορεί να τοποθετηθεί σε συμπαγές δάπεδο, σε υπάρχοντα χαλιά από πέτρα, ακόμη και σε πλακόστρωτα πατώματα μετά από την κατάλληλη επεξεργασία για κάθε περίπτωση. Μπορούν να τοποθετηθούν επίσης και σε ξύλινα πατώματα αρκεί το ξύλινο πάτωνα να είναι όσο περισσότερο μονοκόμματο. Αυτό γίνεται με την χρήση ειδικών κοντραπλακέ τα οποία σταθεροποιούνται στο ξύλινο πάτωμα.

 

  

 

  

 

  • ειναι έτοιμο σε λίγες ώρες

  • έχει πάχος μόνο μισό πόντο που το καθιστά ιδανικό για ανακαινίσεις

  • είναι σκληρό όπως η πέτρα

 

  

 

  

 

  • ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

 

 

  • ξεχωριστή αίσθηση στο περπάτημα με γυμνά πόδια

 

 

  

 

  • ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες

εφαρμογή κάθετη σε μπάρ , στο δάπεδο και στην κολώνα

  

 

 

  

 

 

 

 Οι Πέτρινες Μοκέτες μας διατηρούνται εύκολα. Ζεστό νερό και χρήση βούρτσας είναι αρκετά για τους λεκέδες και ηλεκτρική σκούπα για να κρατηθεί σε άριστη κατάσταση. Ο ετήσιος πολύ καλός καθαρισμός συνιστάται επίσης. Αυτό γίνεται με άφθονο ζεστό νερό, βούρτσα και ηλεκτρική σκούπα νερού. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία καθαρισμού χαλιών , οι οποίες χρησιμοποιούν μια μηχανή καθαρισμού, η οποία αφήνει το χαλί σας καινούργιο.

 

 

  

 

 

 Για να αυξήσετε την αντοχή του χαλιού σας και να μειώσετε την ανάγκη συντήρησης του μπορείτε να το στεγανοποιήσετε χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά. Η στεγανοποίηση δημιουργεί ένα χαλί το οποίο έχει κλειστή δομή και δεν αφήνει την βρωμιά να εισχωρήσει στις χαραμάδες του. Βέβαια η στεγανοποίηση αφαιρεί από το χαλί κάποιες από τις μοναδικές του ιδιαιτερότητες.

 

 

  

 

 

  Μόλις αποφασίσετε να επενδύσετε σε κάποιο από τα χαλιά μας δεν θα περιμένετε. Σε 24 θα κάνουμε τις απαραίτητες εργασίας και το πολύ σε 48 ώρες θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Σε 1 εβδομάδα το χαλί θα είναι έτοιμο για καθαρισμό χρησιμοποιώντας υγρά καθαρισμού.

 

 

Μεγάλη Ποικιλία Χρωμάτων, δημιουργία σχεδίων 

 

 

  

 

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

 

 

 

 

 

 

ιδανικό και για εξωτερική χρήση

 

Αρχεία Προϊόντος

Προδιαγραφές Πέτρινης Μοκέτας
Οδηγίες Εφαρμογής Πέτρινης Μοκέτας
Ηλεκτρονικό Φυλλάδιο Πέτρινη Μοκέτα


Έργα